Trimite si altora cu usurinta ,de AICI !

Este o terapie alternativă care poate fi utilizată pentru tratarea bolilor infecțioase cum ar fi Lyme.

Această terapie implică utilizarea unor oligonucleotide scurte care ajută la restabilirea echilibrului celular și la stimularea sistemului imunitar al pacientului pentru a combate infecțiile.

Lyme este o boală infecțioasă care este cauzată de o bacterie numită Borrelia burgdorferi și este transmisă de căpușe infectate. Această boală poate provoca o serie de simptome neplăcute, cum ar fi dureri de cap, oboseală, dureri articulare și musculare, erupții cutanate și febră.

  • În tratamentul Lyme, terapia S.O.T poate fi utilizată ca o opțiune complementară la tratamentele standard, cum ar fi antibioticele și terapia cu ozon. Oligonucleotidele scurte utilizate în terapia S.O.T sunt de obicei derivă din ADN sau ARN, și sunt selectate în funcție de caracteristicile specifice ale bolii și ale pacientului.
  • Aceste oligonucleotide ajută la restabilirea echilibrului celular prin influențarea proceselor de regenerare și de reparare ale corpului. De asemenea, acestea ajută la creșterea producției de citokine, care ajută la stimularea sistemului imunitar pentru a combate infecțiile.
  • Unul dintre avantajele terapiei S.O.T este că aceasta poate fi personalizată pentru fiecare pacient în parte, în funcție de starea lor de sănătate și de nevoile individuale. De asemenea, aceasta poate fi utilizată într-un mod mai flexibil decât tratamentele standard, cum ar fi antibioticele, care trebuie administrate într-un anumit mod și pentru o anumită perioadă de timp.
  • Cu toate acestea, este important să se înțeleagă că terapia S.O.T nu poate fi utilizată singură pentru a trata Lyme, ci trebuie să fie utilizată ca o opțiune complementară împreună cu tratamentele standard. De asemenea, eficacitatea acestei terapii în tratamentul Lyme nu a fost încă pe deplin studiată, iar cercetările în acest domeniu sunt în curs.

Terapia S.O.T. se poate face prin administrare orală sau sublinguală a oligonucleotidelor, care sunt absorbite rapid în organism și ajută la reglarea răspunsului imunitar și la reducerea inflamației. Această abordare terapeutică este considerată una dintre cele mai sigure și mai eficiente metode de tratare a bolilor cronice și a simptomelor asociate acestora.

În ceea ce privește tratarea bolii Lyme, terapia S.O.T. poate fi utilizată ca parte a unui plan de tratament cuprinzător, care poate include antibiotice, suplimente nutritive și alte terapii complementare. Terapia S.O.T. poate ajuta la reducerea inflamației și a simptomelor cronice asociate cu boala Lyme, cum ar fi oboseala, durerile musculare și articulare și problemele cognitive.

În plus, terapia S.O.T. poate fi utilă și în tratarea altor boli cronice, cum ar fi boala autoimună, sindromul de oboseală cronică și alte afecțiuni care implică inflamație și disfuncții imunitare.

Aici aveti cea mai cunoscuta clinica din Europa , despre care am citit si eu in nenumarate randuri prin forumuri. Ca de obicei rezultatele oamenilor variaza in functie de ce alte coinfectii au , de cand sunt bolnavi de Lyme si ce alte tratamente au urmat care , poate , i-au lasat cu efecte secundare.

Clinica St. Luke – Polonia
În concluzie, terapia S.O.T poate fi o opțiune complementară interesantă pentru tratarea Lyme și a altor boli infecțioase. Această terapie ajută la restabilirea echilibrului celular și la stimularea sistemului imunitar pentru a combate infecțiile.

Te mai poate interesa si .... Cărți utile pentru sănătatea ta
Multa sanatate tuturor si sper sa va ajute in drumul vostru spre vindecare !! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *