Trimite si altora cu usurinta ,de AICI !

Sunt încântat să vă prezint câteva informații despre postul intermitent și inflamație, precum și modul în care această abordare dietetică poate fi benefică în tratamentul bolii Lyme.

Postul intermitent (IF) este o abordare alimentară care implică alternarea perioadelor de post și de consum alimentar. Această abordare a câștigat popularitate în ultimii ani datorită beneficiilor potențiale pentru sănătate, cum ar fi pierderea în greutate, îmbunătățirea sensibilității la insulină și reducerea inflamației.
  • Inflamația este un răspuns fiziologic normal al organismului la infecții și leziuni, dar inflamația cronică poate fi asociată cu diverse boli cronice, cum ar fi diabetul, bolile cardiovasculare și cancerul. Din acest motiv, reducerea inflamației poate fi benefică pentru sănătatea generală.
  • În ceea ce privește boala Lyme, aceasta este o boală infecțioasă bacteriană care este de obicei tratată cu antibiotice. Cu toate acestea, cercetările sugerează că postul intermitent poate avea beneficii indirecte pentru pacienții cu boala Lyme prin îmbunătățirea funcției sistemului imunitar și reducerea inflamației.

Unele studii sugerează că postul intermitent poate ajuta la activarea autofagiei, un proces prin care celulele descompun și reciclează proteinele și organele deteriorate, ceea ce poate ajuta la curățarea corpului de substanțe nedorite, inclusiv agenții infecțioși. Prin activarea autofagiei, postul intermitent poate ajuta la reducerea inflamației și îmbunătățirea funcției sistemului imunitar, ceea ce poate fi benefic în tratamentul bolii Lyme.

Aici aveti cateva canale care sunt foarte bine documentate si prezinta in amanunt diete si beneficiul postului intermitent asupra corpului uman dar si pentru a debloca capacitatea naturala de autovindecare.

Din pacate sunt in engleza , de fapt mai toate materialele bune sunt in engleza…

Este important să rețineți că postul intermitent nu este adecvat pentru toată lumea, în special pentru cei cu anumite afecțiuni medicale, cum ar fi diabetul sau tulburările alimentare. De aceea, este important să consultați un profesionist de sănătate înainte de a începe orice nouă abordare dietetică.

Sper ca asta sa va aduca intr-o zona unde sa descoperiti noi metode pentru a va imbunatati sanatatea ! Fie ca Dumnezeu sa fie cu voi toti si sa va lumineze calea cea buna spre vindecare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *