Lyme Detoxifiere
Trimite si altora cu usurinta ,de AICI !

Există pași de bază pe care toți cei cu boala Lyme ar trebui să-i ia pentru a elimina toxinele.

Toxinele provin din:

  • germeni Lyme ;
  • drojdie și bacterii din intestine ;
  • mâncare și aer ;
  • reacții chimice în celulele noastre ;

Anbioticele pe bază de plante și pe bază de prescripție medicală și alte medicamente pot avea și efecte toxice.

Când sistemul imunitar vede toxine, produce inflamație substanțe chimice numite citokine. Citokinele cauzează:

  • oboseală ;
  • disfuncție a sistemului imunitar ;
  • probleme hormonale, dureri corporale ;
  • disfuncție de gândire și multe alte probleme ;

Acest articol descrie pașii fundamentali de bază care trebuie luați pentru detoxifiere. Pentru majoritatea aceștia sunt singurii pași de detoxifiere necesari.

Un cuvânt despre senzația de toxicitate

Adesea oamenii raportează că „se simt toxici” în tratamentele Lyme. Motivul principal pentru care o persoană simte acest lucru se datorează excesului de citokine pe care le-am menționat mai sus. O modalitate bună de a face față „senzației de toxicitate” este reducerea citokinelor și acționarea pentru îndepărtarea toxinelor care declanșează citokinele. Doi pași de bază care susțin scăderea citokinelor sunt luarea curcuminei lipozomale și utilizarea glutationului lipozomal. Dozele pentru acestea sunt explicate aproape de sfârșitul acestui articol.

Dincolo de detoxifierea de bază

În anumite situații în care acești pași fundamentali nu sunt suficienți, atunci s-ar putea lua în considerare utilizarea:

clisme de cafea,

saune sau băi calde sau

lianți de toxină cum ar fi argila betonită, cărbunele activ, pectina fracționată sau colestiramina.

Pașii de bază pentru Lyme Detox

1. Păstrați toxinele afară

Începeți cu dieta dumneavoastră. Mănâncă alimente organice. Acestea nu conțin otrăvuri dăunătoare. De asemenea, utilizați produse de curățare ecologice. Fumul și gazele de substanțe toxice de curățare sunt absorbite în fluxul sanguin prin plămâni. Pentru dietele specifice, vă recomand să consultați Cea mai bună dietă pentru creier, inflamație, durere, energie și detoxifiere și dieta de eliminare pentru a găsi alimente cu probleme.

2. Sprijiniți îndepărtarea toxinei de către ficat, intestine și rinichi

Din sânge, toxinele sunt curățate din corp de ficat. Ficatul transformă toxinele din forme pe bază de grăsime în forme pe bază de apă, marcându-le cu grupuri chimice pe bază de apă. În intestine, toxinele marcate sunt apoi mutate din corpul nostru prin scaune. Cu toate acestea, dacă o persoană nu are mișcări intestinale regulate, bacteriile din intestine pot elimina eticheta pe bază de apă. Dacă se întâmplă acest lucru, toxinele pe bază de grăsime pot fi reabsorbite în sânge. Fibrele din dietă și aportul de apă favorizează mișcările regulate ale intestinului. În plus, fibrele pot lega toxinele pe bază de grăsimi, astfel încât acestea să nu fie reabsorbite.

Detoxifiere cu suport pentru fibre și apă

Apă: este important să beți jumătate din greutatea corporală ideală în uncii pe zi (adică: o persoană de 150 de kilograme ar trebui să bea 75 de uncii de apă pe zi). Acest lucru ajută la spălarea rinichilor și favorizează mișcările regulate ale intestinului.

Fibre: Pentru a lega toxinele din intestine și pentru a promova mișcările intestinale regulate, aveți 3 sau mai multe porții pe zi de fibre. Alimentele bogate în fibre sunt fasolea, leguminoasele și cerealele integrale. Merele sunt, de asemenea, o sursă bună. Pentru a determina cât să aveți într-o porție, vă sfătuiesc că un pumn încleștat este aproximativ egal cu două dimensiuni de porție.

Sprijină detoxifierea ficatului

Detoxifierea ficatului necesită micronutrienți adecvați și glutationul, agentul principal de detoxifiere găsit în toate celulele noastre.

Blocurile de construcție. Adesea, o nutriție adecvată singură nu este suficientă pentru a furniza nutrienții esențiali necesari pentru susținerea organelor responsabile de detoxifiere. O multivitamină bine echilibrată cu aminoacizi amestecați luați zilnic este fundamentul detoxifierii. Glutationul activ se produce în celule cu acid alfa lipoic și N-acetil cisteină (NAC). Glutationul este un antioxidant foarte puternic generat în toate celulele și utilizat în ficat pentru a detoxina toxinele liposolubile. Din păcate, majoritatea formelor de glutation oral sunt slab absorbite. Cu toate acestea, există surse mai noi concepute pentru o absorbție îmbunătățită, care înfășoară microscopic glutationul în grăsimi numite fosfolipide. Acest tip se numește glutation lipozomal. Modalități mai puternice de a crește nivelul glutationului celular sunt prin nebulizatoare care creează o ceață pe care o persoană o respiră sau o administrare intravenoasă. O altă modalitate este de a da acid alfa lipoic și / sau NAC. Pentru mai multe informații, consultați Glutation: The Great Fixer.

MTHFR și metilare. Dacă o persoană are un defect genetic MTHFR, este incapabilă să producă niveluri adecvate de glutation. (Vezi articolul meu video: MTHFR și detoxifiere.) MTHFR este o enzimă care transformă folatul inactiv în forma activă numită 5-metiltetrahidrofolat (5-MTHF). 5-MTHF și metilcobalamina (o formă metilată a vitaminei B12) sunt utilizate într-un proces numit metilare. Pentru a produce glutation este necesară metilarea. Un test de sânge al analizei mutației ADN MTHFR arată dacă o persoană are această problemă. Un alt indiciu este sensibilitatea la multe prescripții sau suplimente diferite.

Probiotice și detoxifiere

Bacteriile sănătoase care acoperă intestinele elimină toxinele. În boala Lyme este obișnuit să existe bacterii nesănătoase în intestine din cauza antibioticelor pe bază de plante și a stresului bolii. Reconstruirea căptușelii sănătoase cu probiotice de înaltă calitate poate ajuta la detoxifiere.
Doze pentru suplimentele din acest articol

Sprijină detoxifierea ficatului cu o multivitamină bună, crește glutationul folosind glutation lipozomal sau dacă nu este tolerat atunci N-acetil cisteina și acidul alfa lipoic. Luați 5-MTHF și Methylcobalmin dacă aveți și un defect de detoxifiere MTHFR.

Suplimente de bază

Multivitamine. Utilizați o vitamină care conține numeroși aminoacizi, antioxidanți, minerale și diverse vitamine B, inclusiv b12 și folat. Luați câte o lingură zilnic. Prefer pulberea multi-vitamine de la Integrative Therapeutics sau Thorne sau pastilele de la Researched Nutritionals.

Glutation lipozomal 400 până la 500 mg de 1-2 ori pe zi. Un exemplu de glutation lipozomial arătat că crește nivelul celulelor de glutation este Tri-Fortify by Researched Nutritionals. (3) *

Curcumina lipozomală 500 mg 1 sau 2 pastile de 3 ori pe zi. Un exemplu de glutation lipozomal este Meriva 500 SF de Thorne.

Probiotice pentru a sprijini funcția intestinală sănătoasă și detoxifiere *

Corebiotic de Researched Nutritionals 2 până la 4 pastile de 1 dată pe zi. Acest produs este un probiotic care formează spori pe sol, care include tulpini de Bacillus dovedite științific că susțin sănătatea intestinală. Luați în considerare utilizarea Corebiotic Sensitive, care nu include fibre prebiotice, dacă Corebiotic provoacă gaze. Un alt probiotic care formează spori de luat în considerare este Proflora R, realizat de Bio-Botanical Research. Acestea nu necesită refrigerare.

SAU

HMF Forte by Genestra 2 până la 4 pastile de 1 dată pe zi. Acest produs include tulpini Lactobacillus și Bifidobacterium demonstrate științific că susțin sănătatea intestinală. Acest produs necesită refrigerare după expediere.

Alte suplimente

Acid alfa lipoic 350 mg 1 pastilă de 2 ori pe zi. (Luați numai dacă nu puteți tolera glutationul lipozomal.)

N-acetil cisteină (NAC) 500 mg 1 pastilă de 3 ori pe zi. (Luați numai dacă nu puteți tolera glutationul lipozomal.)

5-MTHF 400 mg și Metilcobalamină 400 mg Combinație 1 până la 3 pastile de 1 dată pe zi. Începeți cu 1 pastilă și creșteți la fiecare 7 zile după cum este tolerat până la 3 pastile. Mergeți încet, deoarece deschiderea detoxifierii blocate cu acest supliment ar putea provoca mai multă oboseală, dureri corporale și disfuncții cognitive.5-MTHF. 5-MTHF 1 mg sau 5-MTHF 5 mg 1 pastilă zilnic. Adăugați doza de 1 mg după ce sunteți stabil pe combinația 5-MTHF / metilcobalamină. Adăugați doza de 5 mg numai dacă vă recomandă medicul dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *