Ceata creierului si cum sa o vindecam
Trimite si altora cu usurinta ,de AICI !

Există două tipuri de ceață cerebrală în boala Lyme. Unii oameni au ambele forme.

Ceața creierului de tip 1. Primul fel este o senzație sau o senzație de tulburare sau ceață a capului.

Ceața creierului de tip 2. Al doilea tip este o problemă cu funcția creierului în care o persoană nu poate gândi. Persoanele cu probleme de gândire au de obicei probleme cu memoria pe termen scurt, confuzie, atenție slabă, organizare, găsirea cuvintelor sau concentrare.

Ceața creierului de tip 1 este cauzată de o acumulare de substanțe chimice inflamatorii citokine și de o altă substanță chimică produsă în infecțiile creierului numită acid chinolinic. De asemenea, se datorează acumulării de toxine în sânge din cauza mucegaiului sau a creșterii excesive a drojdiei în intestine. În timp ce literatura de specialitate nu descrie acest tip de ceață cerebrală sau tratamentul acestuia. Am observat o îmbunătățire semnificativă în ceața creierului de tip 1 prin scăderea substanțelor chimice inflamatorii citokine cu curcumină lipozomală 500 mg de 3 ori pe zi, eliminarea drojdiei intestinale sau eliminarea toxinelor de mucegai. Consultați Pasul unu: Tratați infecțiile sau toxinele de mucegai de mai jos pentru link-uri către articole de pe acest site referitoare la toxinele de drojdie și mucegai. Rețineți că repararea ceață a creierului de tip 2 remediază și ceața creierului de tip 1.

În acest articol mă concentrez în primul rând pe pașii de tratament pentru ceața creierului de tip 2. Ceața creierului de tip 2 are trei cauze posibile inflamație cauzată de infecții precum Lyme și/sau toxicitatea mucegaiului, disfuncția fabricii de energie a celulelor mitocondriale cauzată de stresul oxidativ din infecții sau daune directe de la mucegai și alte toxine și histamine în exces din cauza alergiilor sau a sindromului de activare a mastocitelor (Mcas).
Pasul unu: Reduceți inflamația

Eliminați infecțiile sau toxinele de mucegai

Determinați ce infecții aveți sau dacă aveți toxicitate pentru mucegai și tratați-le pentru a reduce inflamația care duce la ceața creierului de tip 1 în boala Lyme.
Citokine cu inflamație scăzută și/sau acid chinolinic

Curcumina este o componentă a turmericului care scade atât citokinele, cât și acidul chinolinic, ceea ce îmbunătățește ceața creierului. Luați o formă lipozomală de curcumină pentru a crește absorbția. Lipozomal înseamnă că este învelit microscopic în grăsime pentru a crește absorbția acesteia.

 • Curcumină 500 mg (liposomal) 1 comprimat de 3 ori pe zi.

  Pasul doi: reparați mitocondriile

Mitocondriile oferă energie celulelor din organism. Această putere celulară oferă energie pentru funcționare și vindecare. În disfuncția mitocondriilor, infecțiile și toxinele de mucegai determină sistemul imunitar să producă agenți oxidanți în exces care dăunează învelișului mitocondriilor. Acest lucru duce la o absorbție slabă a zahărului și a grăsimilor în mitocondrii și dăunează reacțiilor chimice din mitocondrii. Din această cauză, celulele creierului nu pot funcționa și nici nu au energie pentru a se vindeca – acest lucru provoacă ceața creierului de tip 2.

Pentru ceața creierului de tip 2, găsesc că există doi pași importanți pentru a repara mitocondriile.

În primul rând, fixați exteriorul mitocondriilor prin repararea învelișului de grăsime fosfolipidă deteriorat. Aceasta se numește repararea fosfolipidelor.

În al doilea rând, reparați interiorul mitocondriilor folosind antioxidantul numit glutation.

Repararea fosfolipidelor

 • Există două produse pe care le sugerez pentru a sprijini repararea membranei fosfolipide. Aceste produse sunt ambele fabricate de Researched Nutritionals. Aceste produse sunt NT Factor Energy* și ATP 360*. Principala diferență dintre aceste produse este că ATP 360 include Co Q10 și NT Factor Energy nu. ATP 360 este cel mai nou produs. Co Q10 nu trebuie utilizat în tratamentele Babesia care includ atovaquone (Mepron și Malarone), deoarece interferează cu capacitatea lor de a ucide acest germen.
  Alegeți unul dintre produsele de mai jos în funcție de posibilitatea de a lua Co Q10 așa cum am descris mai sus. Nu utilizați ambele produse împreună în același timp.
 • NT Factor Energy ia 2 pastile de 3 ori pe zi timp de 2 luni, apoi scade la 1 comprimat de 3 ori pe zi timp de 4 luni. (Acest produs nu include Co Q10.)
 • ATP 360 ia 3 pastile 1 dată pe zi timp de 6 luni. (Acest produs include Co Q10)

Creșteți Glutationul

Glutationul este un antioxidant puternic care repară leziunile celulare și energia mitocondriilor din interior. Se face în fiecare celulă. Glutationul lipozomal este cel mai bun. Acest tip de glutation este învelit microscopic în grăsimi fosfolipide, ceea ce îi mărește absorbția. De asemenea, se poate respira glutation folosind un nebulizator sau se poate lua prin IV. Nebulizatorul și versiunile IV pot funcționa mai eficient în unele decât forma orală lipozomală.
O alternativă la glutation este să luați un bloc de construcție de glutation numit N acetil-cisteină (NAC). În interiorul celulelor, NAC este folosit pentru a produce glutation. Preferința mea este glutationul lipozomal, dar în unele nu funcționează sau este prea scump.

 • Glutation lipozomal 500 mg/5 ml luați 5 ml de 1 sau 2 ori pe zi sau
 • N acetil-cisteină (NAC) 500 mg 1 comprimat de 3 ori pe zi.

  Pasul trei: Scăderea histaminelor

Histaminele sunt produse în exces în alergii și într-o afecțiune numită Sindrom de Activare a celulelor mastocite. Dacă aveți oricare dintre aceste afecțiuni, atunci ar trebui să lucrați pentru a stabiliza celulele în care se produc histaminele. Aceste celule se numesc mastocite. Histaminele în cantitatea potrivită ajută de fapt la funcționarea creierului. Dar în exces pot opri funcția creierului. Excesul de histamine determină o celulă imunitară a creierului numită microglia să producă prea multe substanțe chimice de inflamație a citokinelor. După cum remarc mai sus, inflamația citokinelor este o cauză a ceței creierului. În plus, creierul are un receptor de histamine H3 care oprește funcția creierului atunci când există prea multe histamine.

Pentru a trata această afecțiune, lucrați pentru a vă stabiliza mastocitele, astfel încât să nu producă sau să elibereze atât de multe histamine. Bioflavonoidele quercetina și luteolina stabilizează mastocitele. Puteți folosi unul sau ambele dintre acestea.

 • Quercetin 250 mg 2 pastile de 2 sau 3 ori pe zi
 • Luteolin 100 mg 1 comprimat de 2 sau de trei ori pe zi.
  Sincronizare

La începutul tratamentului, concentrați-vă pe eliminarea surselor de inflamație, cum ar fi infecțiile și eliminarea toxinelor de mucegai. În plus, scade inflamația citokinelor cu curcumină. Dacă aveți histamine în exces, utilizați luteolină sau quercetină.

Mai târziu, după trei până la șase luni, dacă nu aveți nicio îmbunătățire, adăugați pașii de reparare a mitocondriilor folosind repararea fosfolipidelor și glutationul lipozomal. Acești pași suplimentari pot dura până la șase luni pentru un efect maxim.

Oxigenul hiperbar Uneori, nici suplimentele și antimicrobienele nu sunt eficiente. În aceste situații tratamentul cu oxigen hiperbaric poate fi de ajutor. Acest lucru necesită un minim de 40 de scufundări la o adâncime de 2,4 atmosfere. Oxigenul hiperbaric scade inflamația creierului, îmbunătățește funcția nervoasă și conexiunile din creier și îmbunătățește funcția mitocondriilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *