Trimite si altora cu usurinta ,de AICI !

<< Poruncă nouă dau vouă: Să vă iubiţi unul pe altul. Precum Eu v-am iubit pe voi, aşa şi voi să vă iubiţi unul pe altul. Întru aceasta vor cunoaşte toţi că sunteţi ucenicii Mei, dacă veţi avea dragoste unii faţă de alţii. >>

(Ioan 13, 35)

Am inceput aceasta pagina din dorinta de a-i ajuta si pe alti internauti care se confrunta cu lipsa de informatii despre aceasta boala perfida si prea putin cunoscuta numita Boala Lyme uneori fiind chemata si ca boala celor 1000 de feţe. Informatiile despre aceasta boala in limba romana pe Internet sunt disparate , foarte sumare si uneori contradictorii. Va invit pe aceasta pagina sa rasfoiti toate foile si paginile puse la dispozitia voastra pentru a va face o imagine de ansamblu asupra a ceea ce trebuie facut pentru voi – pentru ca fiecare bolnav e diferit si bineinteles ce functioneaza pentru unul nu e obligatoriu ca va functiona la fel de bine pentru celalalt.

Nu va sfiiti sa va incurajati unii pe altii in comentarii deoarece dupa cum toti stim care am trecut prin aceasta incercare (sau inca ne luptam cu ea ) orice informatie pozitiva ne ajuta , orice poveste de succes este ca o treapta pe care sa ne mai sprijinim din cand in cand pentru a nu cadea in disperare / frica / simtirea de neputinta.

Un comentariu la „Intentia mea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *